Det där med Framkalla!

IMG_4475.JPGAlltså.

Jag älskar när  saker och ting går lätt, rullar på och fortlöper utan en massa onödig friktion. Speciellt när jag ska beställa saker över nätet. Det kan vara ett gulligt och personligt mail som tacka för beställningen eller den proffsiga och omhändertagande personen som sitter i kundtjänsten när man behöver ändra beställningen. Smidigt och lätt som en plätt för mig som kund.IMG_4485

IMG_4480.JPGÅ då kommer jag tillbaka med mina beställningar igen och igen. Å Framkalla är ett sådant personligt och proffsigt företag. Alltid snabba på svar och från beställning till produkten är hemma. Perfekt för en sitta-och-pilla-med-luren-beställare som jag.IMG_4479.JPGSå har ni inte provat Framkalla tidigare så slår jag idag ett slag för dem. Perfekt nu till jul eller klickeliklick å så var farsdag-presenten kirrad! Snyggt förpackat (lekvänligt tycker kejsaren) och det förgyller den gråaste av väggar :).

 

 

Just nu har de dessutom suuuuper-tävling inne på Instagram där man kan vinna rese-checkar och jättefina personliga bilder och posters. Så in och tävla @framkalla.

IMG_4481.JPGSå.

Nu, äta frulle (jag vet, slööö morgon). Snart, bus på G.

KRAM

// InredningsfrunIMG_4491.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: