Det där med att plockat fram en gammal goding!

IMG_4691.JPGAlltså.

Fördelen med att fem personer delar på fem garderober (borde inte en garderob var räcka eeeegentligen!!?!?) är att jag fått kasta in alla smycken som jag en gång hade fint sorterat i byråer och hängandes på väggen uppe på loftet. Å vad är fördelen med det kanske du undrar!??! Jo, eftersom jag av naturen är aningens (jätte) lat och bekväm så orkar jag sällan ta de 11 trappstegen upp för att leta smycken, utan tar alltid samma samma som jag har inne i badrummet.IMG_4714Men.

När jag väl do the effort och knallar upp på loftet så blir det ju som att gamla godingar blir som helt nya eftersom jag glömt bort dem – peeeerfeeekt!!!!IMG_4681.JPG

IMG_4702.JPGSå.

Igår plockade jag fram två gammal godingar från Lotta Jewellery som fick pryda öron och hals.IMG_4715.JPG

IMG_4680.JPGTänk så bra med att ha trång i garderoberna -gammalt blir som nytt – yeay!

Nu, fix-i-ordning. Snart, läsa nytt inredningsmagasin.

KRAM

// InredningsfrunIMG_4687.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: