Det där med Ernst!

IMG_4740.JPGAlltså.

Jag skulle inte gå så långt som att kalla Ernst för husgud här hemma.

Men.

Jag kan inte annat än att snart börja kalla mig en samlare av Ernst-ting. Det han sannerligen hunnit bli en del med åren. För visst är han en fena på det där enkla, rena formerna?IMG_4737.JPGSom hans senaste ljusstake som fått flytta in här hemma? Funderar på att köpa tre till så att jag har en adventsljusstaken. Hmmmmmm…… Så får det bli! Då har jag årets andra adventsstake klar. En med blockljus (HÄR) och  nu en med kronljus. Hur bra :)!?!?!

IMG_4739.JPGDäremot har jag noll nya adventsstjärnor i inköpar-siktet. Har haft samma sedan  typ Dackefejden och är sugen på någon ny. Har ni något tips så hojta gärna till!

Nu, soffhäng med underbaringar. Snart, egenläsning.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_4736.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: