Det där med julens färger!

IMG_5002.JPG

IMG_5007.JPGAlltså.

Nu har jag fått mina ”julfärger” till mig och i år kommer tonerna gå som ovan på bilden – ljusgrått, blågrått, eucalyptusgrönt, och sedan tänker jag riktigt djupblå sammet. Å så vitt, åf kås. men det känns ju bara som överflödig info ;).IMG_5009.JPGÅ så slänger jag in aprikosa amaryllis (det får väl bli röda närmare jul för annars tycker inte V att det är ”riktig” jul, traditionalist som han är :). Men med denna färgbas så fungerar ju både mörkrött och aprikosfärgat.

IMG_5008.JPG

IMG_5001.JPG

IMG_5006.JPGSå.

Lite mer pastelligt till advent och lite mer mörkrött närmare jul. Det tror jag blir bra. Eller vad tror Ni?!?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst…… Lite trärena detaljer är snyggt till min ”julskala” så ramlisten blir en snygg detalj till min poster från Sverigemotiv. Listen hittar ni HÄR.IMG_5013.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: