Det där med tipstips!

carl_stanley

Alltså.

Jag har lyckats att roffa åt mig ytterligare ett par biljetter till Carl Stanleys succéshow ”Ärligt talat” som går nu på onsdag 15/11 på Kalmartravet. Ordpris 495 kr för enbart show men HÄR och NU får ni dem för 395 kr/st inklusive tvårättersmiddag i en av Kalmars bästa restauranger – woop woop.

Jag har lyckats att få ta del av menyn och till huvudrätt har ni tre olika alternativ (som ni anger vid bokningen)

  1. Helstekt svensk fläskfilé med chevréostcreme, glacerade betor, sky på rostad vitlök. Serveras med potatisterrin.
  2. Ugnsbakad fjordlax, hummerspetsad vitvinssås, bakad brysselkål och potatispuré.
  3. Marinerad Oump med tre sorters kål samt svamp potatispuré (vegetarisk)

Å som grädden på det berömda lilla moset så blir det pannacotta med hjortron och kaffe till dessert. Gottigottis!

Så.

Tipstips!!! Vet ni inte vad ni ska hitta på till Fars dag present så ta med din käre far Jag Kalmartravet och Carl Stanley för en oförglömlig skrattfest :).

HÄR (best of) hittar ni klipp och HÄR (alltså skrattar ihjäl mig) och HÄR (tips från coachen!!)

Jag fick upp ögonen för denna skåne-pååååg när han medverkade i Parlamentet första gången. Sedan dess har jag följt honom! Är så sjukt taggad att få se honom live!

Vi ses väl!?!?

Du paxar en biljett genom att maila mig på inredningsfrun@gmail.com.

FÖRST TILL KVARN!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: