Det där med Pysselgumman!

pysselgumman 1.jpg(bild och samarbete – Pysselgumman)

 

Alltså.

Då har man (jag) fått klicksjukan igen. Varje år sisådär en månad innan jul så slår den till med dunder och brak. Jag brukar skylla ifrån mig att jag får den för att jag sitter och letar julklappar (till familjen), men det är så klart för att jag letar julklappar och lull-lull till mig själv.

Självförvållad klicksjuka. Hmmmmm…..

Iallafall.

En av de bättre sakerna med att driva blogg är att jag slipper leta efter braiga webbsidor. Mest som oftast får jag tips från er finingar. TACK! Nu har jag fastnat hos Pysselgumman och har tillbringat större delen av Farsdag-morgonen med att hitta en massa måsthöver. Jomensåattde…..

Så.

Nu vill jag passa på att ge tillbaka till alla tips jag får av er och drar till med ett tipstips deluxe som spar många rundor i affären eller julklapps-googlande. Håll i er, nu blir det länk-fest!! Klicka på det markerade orden eller bilderna för att komma till de olika produkterna.

Till barnrummet: Sööötaste lilla kaninlampan vill så klart kejsaren ha (jag) som nattbelysning.

kaninlampa_heico_vit_2.jpg

Till badrummet: snygg och skön Hamam-handduk gör definitivt sitt för att pigga upp badrum som har rosa (I shit you not) plastgolv.

hamam.jpg

Till granen (eller till grannen om ni har en trevlig): Supertrendig och supersnyggt horn och små löv i keramik. Vill fylla hela granen med dessa små godingar. 

juldekoration_blad_-1

Horn

Till väggen: Cool ampel med krok. Är snyggelisnyggsnygg precis överallt.

 

ampel

Till skrivbordet: Behöver en bra (och snygg) skrivbordslampa och den HÄR står det faktiskt mitt namn på och så mycket måsthöver.

skrivbordslamp.jpg

Till fossingarna: Nu har vi förvisso supervarma golv i lägenheten med det är ändå gött att sticka ner fossingarn i något snyggt och skönt på morgonen. Snälla tomten, jag vill ha dessa Marockanska tofflorna.

tofflor 2.jpg

Till Julen: Söt klassiker i ny färgskala som isblå och dusty mint- loooove it- Som smågodis! Man vill ha allihopa 🙂

dusty mint.png

Till mig: Cylinder-vas för en kvist/gren/gräs-plockare som jag. Sååå snygg!

cylindervas.jpg

Tja.

Jag hoppas att ni fått en massa bra julklapps-tips till både dig själv och nära och kära.

From me to you, a very merry söndag :)!

KRAM

// Inredningsfrun

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med Pysselgumman!”

 1. Alltså, jag älskar dig. Får man säga så till någon man inte känner? Ja, det bestämmer jag nu! Älskar att du bloggar igen (har följt dig sen Hedenhös), ditt sätt att skriva, dina fina bilder och dina braiga tips. Dessutom har jag en nio-månaders-bebbe som mest hänger i mina långlökar ungefär dygnet runt så alltid kul med någon på ”samma plats i livet”. Och så heter vi ju likadant, bara det! Tack för allt du delar med dig av! Kram från Växjö 😊

  Gillad av 1 person

  1. Ååååå TACK! Så himla vänligt skrivet av dig!!! Jag blir så himlans glad!!
   Stor kram tillbaka till dig min namne :). ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: