Det där med Adler!

IMG_4987.JPG

IMG_4980Alltså.

Jag är en typisk insnöare. Ni vet när man har hittat ett ting, en färg, ett material eller en designer och så går man liksom all in och vill luskamma allt kring detta. Oftast tenderar det bli en smula dyrt, därför har jag fått bli en insnöare som liksom mer luskammar och insuper inspirationen snarare än att köpa den. IMG_4993Nåväl.

Ibland faller man för den lilla frestelsen och kan liksom inte hia sig.

Så.

Adler fick följa med hem. Fasta bara en liten Adler. En som jag kan njuta av både att dricka i och ställa på bordet med blomma i. IMG_4986.JPG

IMG_4990.JPGPå julklappslistan i år står en Jonathan Adler vas – Die Vase – the Vase – vasernas vas – tja ni fattar. Den är ett typiskt fall av insnöar-sjukan. För just nu tycker jag att det är heeeelt fantastiskt kul med ansikten och kroppsdelar i form av konst. Å ja, där spelar Mr Adler helt i sin egna liga. IMG_4992.JPG
IMG_4983.JPGMin vackra mugg (Jonathan Adler) köpte jag i en lokal butik i Kalmar (House of Carlander) men ni som inte bor här kan kolla in massor av Adler-fint HÄR.

Så.

Nu är det dax att ruska tag om den här lilla lekamen och beta av en rad to-dos. Jag har jättemånga jätteviktiga saker jag måste göra idag som vila, läsa två nyinköpta julmagasin, dricka kaffe, värma upp mjölkstocknings-tutt (ouchajajaj), bebisgosa och dricka lite mer kaffe. Som ni hör, här kan jag ju inte sitta och vila ändalykten mer :).

KRAM på er!

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst…….. Den vackra brickan med Stockholms Stadshus kommer från Svergiemotiv   och ”Hi” tavlan från DesenioIMG_4998.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: