Det där med Kejsaren och väggen!

IMG_5389.JPGNämen….. vad skådar mitt norra kejsar-öga…. där var minsann något nytt å suuuperspännande på väggen…. ”IMG_5392” Hmmmmm….. det där är väldans likt papi…… men vem är den där bredvid!!? Hmmmm…”IMG_5387.JPG

IMG_5409”Men papi.. det är ju du å jag där uppe på väggen ju!!!…..”IMG_5412”Alltås detta är bara fööör mycket för en liten kejsare.. jag fattar inte…. hur kan vi hänga på väggen när jag sitter här  å papi ligger där….?!?!….”IMG_5401.JPG

IMG_5433.JPGAaaaahaaaa!!!! Det är mama som varit i farten och tycker att vi ska hänga på väggen för att vi är total super-awesome och jättecoola!!!…”IMG_5399.JPG”Sååååååå är det ju så klart!!!!…”IMG_5432”TACK mama för bästaste Farsdag-presenten ever…. förvisso både min och papis första Farsdag, men ändå!!! Tänk så coolt att man kan rama in det bästa man vet och hänga på väggen. Det ska jag komma ihåg tills jag blir stor kejsare……”

Ja, Farsdag-presenten blev en succé! Tack vare superleverans från FRAMKALLA så kom paketet fram i tid och kunde förgylla Vs och kejsarens första Fars dag.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst…. TACK bästa Nino (och personal) som såg till att min en smula sena beställning (vavavavva är det Fars dag DENNA söndagen…..!?!?) och levererade perfekt bilder. Tipstips!!! Julklappar deluxe hittar ni i massor HÄR.

IMG_5406.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: