Det där med skorna!

IMG_5481.JPGAlltså.

Med tanke på att vi har en hall på en sisådär två kvadratmeter delat på två underbaringar som har fyra par skor var, en V som har lika många par basketskor som vanliga skor och en undertecknad som tja,,,, har ett par skor för varje humör (måååånga) så bordet det vara akut sko-stopp här hemma. IMG_5487.JPGMen.

 

 

När den berömda ”en-slank-han-hit-å-en-slank-han-dit…”-sjukan slår till så slank det minsann ner ett par boots i inkorgen hos StyleLevel förra veckan. Ett par perfekta ”ute-och-promenera-på-stan-boots” som dessutom passar en mama-ledigs plånbok.IMG_5491.JPGJoråsåatte.

Det är väl tur att jag har en man som likt mig uppskattar ett par riktigt bra skor. Å som delar mitt aningen maniska letande efter the perfect shoe. För nu står mina nya fodrade boots bland raden av skor nere i hallen. Snyggast av dem alla och alldeles mina egna. IMG_5484Nu, ett avsnitt av Stranger Things. Snart, somna på soffan innan avsnittet är slut – klassiker.

KRAM

// InredningsfrunIMG_5482

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med skorna!”

 1. Så snygga skor, sulan på dina skor ser svart ut medans sulan på skorna i butiken ser brunbeige ut, är det samma sula fastän det ser olika ut…?

  /Maria

  Gilla

 2. Jättesnygga! Är de av skinn (till det priset?) Står inget på hemsidan om material vilket alltid får mig att anta att det är något konstgjort material. Håller tyvärr inte värmen på samma sätt som skinn.

  Gillad av 1 person

  1. Det är konstskinn! Sådant där snyggt!! Känns och ser ”riktigt” ut och fodret håller varmt utan att det blir svettigt!! Bästa köpet!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: