Det där med #kalmarinfluencers

IMG_5599.JPGAlltså.

Morgonens inlägg uteblev och dagens rubrik är minsann ett helt inlägg i sig att skriva om, men idag känner jag in kroppen, å den är trött. Avgrundstrött!IMG_5580.JPG

IMG_5581.JPGEfter ytterligare en natt med vakna-sova-vakna-sova plus ett förkylning som bröt ut, vaknade jag med huvudvärken from hell, gungande mark och allmänt åkt-för-mycket-karusell-mående. Diagnos – akut sömnbrist. IMG_5602.JPGIMG_5592.JPGPallrade dock iväg till inbokat morgonmöte med #kalmarinfluencers och idag var även Ia från Barometern + fotograf på plats för att fota och prata om vårt nätverkande och företagande här i staden. Jättekul!IMG_5596.JPGIMG_5604.JPGEfter mötet drog jag täcket överhuvudet och  vaknade nu, fyra timmar senare. V har fått ta Kejsaren och jag ska lägga mig en stund till innan jag ska iväg på  Carl Stanleys stand-up show ”Ärligt talat” ikväll. Sooooom jag längtat. IMG_5609.JPG

IMG_5614Så.

Jag får berätta mer om alla enastående kvinnor som ni idag bara får en förnimmelse av på bilderna och allt som de pysslar med.

Men nu, tja. godnatt, igen!Måste, måste vara pigg ikväll!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssss….. Tack Balcks Coffee för att ni, åter igen, slog upp portarna för morgonpigga (hmhmhm…) mamas!IMG_5612.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med #kalmarinfluencers”

  1. I feel you! Jag har haft sån sjuk sömnbrist det senaste året. Evelyn har ju varit vaken i flera timmar per natt och skrikit, och Lily var vaken i tre timmar per natt tills hon blev två. Nu sover Lily som en sten dock, är mycket tacksam för det. Men man är ju helt svimfärdig, till slut. Jättekul att ses idag, och fina bilder på oss alla! Hoppas att du har en toppenhärlig kväll nu! Häll i dig ett glas vin eller två, det är du värd! Kram!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: