Det där med advents-inspo!

IMG_5025.JPGAlltså.

I dag tittar jag in en snabbis för att bjuda på lite svartvit advents-inspo.

Oftast behövs det inte så mycket för att skapa stämningsfulla stilleben. Lite ljus, någon lökväxt, glas som reflekterar ljus och så en enkel ljusslinga. Klart!

IMG_5027.JPG

IMG_5023.JPG

IMG_5024.JPGMin favorit-mugg från Jonathan Adler får här agera hyacintvas – perfekt!IMG_5020.JPGStäll dina ting på en snyggbricka och – tadaaaaa! Ett snabbt och lätt advents-arrangemang som varken behöver kosta en massa eller ta tid att skapa.IMG_5018.JPGIMG_5016.JPGIMG_5015.JPGDet får bli mitt lilla enkla tipstips idag :).

Nu, söva liten kejsare. Snart, söva liten mama.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst…. Coolt 1-24 ljus hittade jag för 10 pix på TGR (Flying Tiger)IMG_5014.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: