Det där med Paradisverkstaden!

 

IMG_5312.JPGIMG_5294.JPGAlltså.

För en vecka sedan (oh herre, vart tar tiden vägen?!?!) var jag på jul-mys hos Paradisverkstaden. Å hade det inte varit för att jag cirka timmen senare skulle befinna mig hos min mor så fyllde år, hade jag kunnat stanna hur länge som helst.IMG_5159.JPGFör.

Som vanligt levererar Paradisverkstaden inte bara högklassig keramik, trendig och klassisk inredning i  perfekt blandning i en inspirerande miljö, utan de lyckas banne mig att få med alla sinnena på rundturen. Utanför möttes jag av marschaller och ljusslingor och när jag öppnade dörren in till byggnaden slog den ljuva doften av varm glögg, pepparkakor och clementiner mot mig till ljudet av den varma brasan som knastrade gästvänligt mitt i rummet. IMG_5261.JPG
IMG_5298.JPG

IMG_5297.JPG

IMG_5267.JPGDet dignande gottisbordet stod uppställt för kunder och besökare att låta sig väl smakas av – ljuuuvligt! Brieost-tårta, grönmögelostar, pepparkakor, mjuk pepparkaka, nötter, godis, julmust och en massa annat mumsigt. IMG_5303.JPGIMG_5306.JPG

IMG_5304

IMG_5301.JPGIMG_5170.JPGIMG_5175.JPGMen.

Jag var dock fokuserad på att insupa och fota så mycket av ögongodiset som möjligt, istället för att mumsa upp det.

Jamen ni förstår ju, ooooomöjligt att sluta fota :).IMG_5173.JPGÅ nu mina vänner jag ska jag förtälja en sak för er. I jul kommer Paradisverkstaden slå upp en pop-up-store mitt inne i centrala Kalmar. Joooomensåatte!! För mig blir det alltså gångavstånd till Paradisverkstadens sortiment och jul-inpsiration deluxe. För i slutet av november öppnar de i Baronens köpcentrum. Hallelulleja!IMG_5163Så.

Det får blir dagens tipstips – don´t miss pop-up-storen. Men först och främst rekommenderar jag er att ta en tripp förbi ön och besöka Paradisverkstaden i sin helhet. Det är en upplevelse ni sällan glömmer.

Nu, ett avsnitt av Stranger Things. Snart, motstå frestelsen att somna i soffan bredvid V.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_5307.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med Paradisverkstaden!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: