Det där med amaryllis och VAB!

IMG_5458.JPGAlltså.

Mina amaryllis här hemma sprider nu en svag, men ändå, förnimmelse av jul. I kombination med en ganska vildvuxen bukett med doft av eucalyptus gör den sig fantastiskt fin (klart helt objektiv i den tanken ;)…..) på bordet. IMG_5456.JPGAmaryllis är definitivt lika vacker i kruka som i snitt å jag har alltid ett par av varje så här års. IMG_5451.JPG

IMG_5454.JPGIallafall.

Idag sitter jag hemma med sjuk stor liten underbaring som fick komma hem direkt hit idag (hämtningsdag) istället för förskolan. Influensa-tider är inte att leka med – usch och fy! Kejsaren har haft en förkylningsnatt, men jag mår dock bättre från min konstiga halv-influensa-historia. Peppar, peppar.

IMG_5438.JPG

IMG_5463Så.

Nu blir det kaffe i långa banor, Transformers (beställt av underbaring) i soffan och lite bläddring i jul-magazin. VAB-dag (utan kräk) är ändå vad jag behöver idag – lugn och ro i i soffan.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_5448

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med amaryllis och VAB!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: