Det där med ölflaskor och kaffemuggar!

IMG_5655Alltså.

Att ölflaskor är den perfekta ljusstaken är sen gammal. Iallafall hemma hos oss. Å när V hade lite grabb-häng här hemma förra veckan, bad jag honom att låta bli att slänga ölflaskorna. Å när jag kom hem senare på kvällen stod de allra finaste utsorterade och ursköljda på diskbänken. Han kan han, min fina V.

Å favoriten? Det blev en IPA med brunt glas och snygg blå etikett :). Passar fin, fint ihop med den ljusgrå kaffemuggen som jag satt ner en hyacint i.

Kaffemuggar och ölflaskor, det är grejer det :).

IMG_5653Idag har vi basket och chill på schemat. Å tacos. Fredagar  har vi alltid varma mackor så vi har skjutit på fredags-tacosen till lördagar istället.

Å just det ja. Jag har tänkt att möblera om när killarna är väg på basket. Inte bara flytta några kuddar och en pall denna gången, utan flytt av lite större kaliber. Får se om jag får ihop kejsarens icke-sov med mina ommöblerings-planer. Lite fortsättning följer på den :)….

KRAM och happy lördag på er folks!

// Inredningsfrun

IMG_5654.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: