Det där med att haft ommöbleringsdag!

IMG_5478.JPGAlltså.

Först och främst. Hej alla nya läsare!! Sååå kul att en hel drös med nya medmänniskor hittat hit. Visst var det genom artikeln i tidningen som publicerades i SMP igår ?!? Iallafall. Varmt välkomna och hoppas att ni ska trivas. Undrar ni över något eller vill att jag lyfter något speciellt i mina texter, tveka inte att lämna en kommentar. IMG_5476.JPGIallafall.

Jag nämnde något om ommöblering igår. Å visst, jodå, hann jag med det! För är det något som jag är så är det att vara grymt snabb, organiserad och välstrukturerad när det ska göras något inom en viss tidsram.

Så.

När killar drog iväg till basket igår slog jag till. 1,5 h senare hade vi ett ”nytt” vardagsrum. Killarna bara stod och gapade när de kom hem. Lilla och Stora äääälskar när jag ”gör det mysigt” här hemma och tyckte att det blev jättefint. V var mest chock-förundrad över hur jag hade fått ihop allt och med kejsaren hemma (han sov förvisso). Dock fick V göra en insats och ta fram skruvdragaren och få upp spegeln ordentligt – bästaste V! Å lite så är det att leva med mig. Man får gilla läget och gilla att vänta och invänta det oväntade :D. De är väldigt mycket ”taaaaadaaaaa-titta-vad-jag-har-gjort” över min person. Att fixa och att överraska. Bara att fråga mina päron om hur många gånger de kommit hem till att jag varit i farten och möblerat om under min barndom.IMG_5673Iallafall.

När det kommer till förändringar överhuvudtaget gillar jag det skarpt. I livet i allmänhet och i hemmet i synnerhet. Å den ”gamla” möbleringen gjorde jag ju när jag var själv varannan vecka och den passade mer den familjekonstellationen som jag hade då. Men nu är vi fem och vi behöver mer öppen yta att röra oss på. Å genast kändes lägenheten mycket lättare att andas i egen, mer luft, mer yta. Guuuud så skönt!!

Å inte en pinal har jag behövt köpa (buhuhuhuhu….). Hur bra som helst för plånkan! Ett helt nytt vardagsrum med ny känsla och bara genom att möblerat om och flyttat på ting och blommor. Looove it!

Å nu kanske ni undrar varför jag idag visar bilder som inte har ett dugg med dagens ämne att göra!?! Å det är helt sant, men jag har inte hunnit fota än. Så fortsättning följer på den :).

Å amaryllisen, tja,  den är så guuuudomligt vacker just nu att den tåls att visas igen :).

KRAM och happy söndag på er!

// Inredningsfrun

Pssssssssssssssst…. Imorgon måste ni kika in igen för då kommer jag med ett superduper erbjudande till dig och alla dina vänner och bekanta. Perfekt julklappstips! Don´t miss it!IMG_5671.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Det där med att haft ommöbleringsdag!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: