Det där med skåpet!

IMG_5663Alltså.

Att börja pynta inuti sina skåp är heeeelt legitimt nu i mittslutet av november. Jag har dessutom sett att det minsann dykt upp både en och en annan adventsstjärna och adventsljusstake bland influencers på sociala medier, så jag är definitivt inte ens i näääärheten av att vara först med adventspyntandet. Sådetsåsägerjagminsann….. 😉

IMG_5665.JPGEn liten batteridriven ljusslinga ligger och lyser upp fint bland hyacinter (fejk). Stämningsfullt och enkelt.

IMG_5664.JPGDe ljuvligt söta gråa ljuskottarna hittade jag på Herr Kamprads varuhus. Sååå söta att jag inte vet om jag ens vill tända dem :).IMG_5649.JPGÅ så denna asymmetriska gråa lilla söting. Tror att den är tänkt som vas, men fröken hyacint fick bo i den. Tycker att de passar så fint ihop.

Iallafall.

Imorgon ska jag ut i förrådet å rota (å hoppas på att jag inte stryker med på kuppen. Överbelamrat till max så man vet inte vad som kan falla ner. Nästa projekt kanske?!?! Förråds-röj!).

Så kanske, kanske, kanske kommer det fram något mer litet juligt ting. Som jag kanske vågar ställa utanför skåpet också. Fortsättning följer :)……

Nu, se över alla morgonbestyr. Snart, sjunka ner i soffan.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssssssst……. Imorgon kommer lite pics på ommöbleringen. Lovar :)……IMG_5646.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: