Det där med det nya vardagsrummet!

IMG_5776Alltså.

Det har känts en smula svår-andats här hemma sedan vi blev fem. Inte så att kejsare tar mycket plats rent fysiskt men det känns att vi numera är fem högenergiade och högsensitiva personer under samma tak.IMG_5781Iallafall.

Jag kände iallafall att det var dags att lufta och flytta energiflödena här hemma och det gör man lättast genom att möblera om. Iallafall om man är en smula begränsad i sitt boende som vi är just nu. IMG_5791IMG_5784.JPGJag hade en plan i huvudet som jag kände kunde hålla. Eftersom vårt förvaringsutrymme är fullt inne och definitivt överbelamrat i förrådet så hade jag ingen möjlighet att möblera så att ”något” inte fick plats. Jag var tvungen att rotera på möblerna helt enkelt. IMG_5779Sagt och gjort.

Soffan fick skjutas in mot väggen och tv fick byta plats. Bänken som tv stod på är det enda som skruvats ner och plockats bort helt. Den långa bänken som förr stod bakom soffan får nu agera tvbänk.

IMG_5827.JPGDe vita fåtöljerna står i var sin hörna för läs-och mys. Å resultatet!?!? Myyyycket mer energiflöde och framför allt luft!! Så mycket ”lättare” att vara i rummet och dessutom frigjordes yta. Det som känns mest är luften. Inte lika ”tung-andats”.

IMG_5835.JPGSå.

Nu vill jag bara vara hemma och mysa. Kanske plantera någon hyacint och på sin höjd läsa lite grand i nya läshörnan. Men annars så är jag och kejsaren bara nöjda över att få vara 🙂

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssssssst….. Håll utkik efter suuuuper-tipset och bästa erbjudandet som kommer ut på bloggen lite senare under dagen. Ni får inte missa! IMG_5774.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det där med det nya vardagsrummet!”

  1. Såå fint:) Du har verkligen förmågan att få det så himla mysigt och hemtrevligt:):)
    Skulle behöva ha en släng av Marika hemma hos mig och piffa till det..:):):)
    Kram /A

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: