Det där med Maybeauty!

IMG_5129.JPGAlltså.

Att jag gillar när saker och ting går snabbt och lätt är inget nytt under solen. I livet i allmänhet och när det kommer till få-i-ordning-på-mama-hyn i synnerhet.

Så.

När jag blev tipsad om Maybeautys Incredible Pore Mask av fina Jenny var jag bara tvungen att testa! Jag menar, allt är värt att prova om man får lika fin hy som henne :).

Sagt och gjort.IMG_5076.JPGDet första som slog mig när jag öppnade förpackningen till ”Incredible Pore Mask” var att det kändes som att jag förflyttades till SPA. För oj så gott lermasken doftar – lyxig och fräsch! Den är dessutom skön och lättbearbetad och går snabbt att få ut över hela ansiktet.  IMG_5103.JPGEftersom det var ett tag sedan jag la en ordentlig ansiktsmask, lät jag den verka i 30 minuter, men det går att variera mellan 15-30 minuter beroende på hud och behov.IMG_5119.JPG

IMG_5109.JPGMasken rengör porerna på djupet och gör dem mindre och drar dessutom ut talg och fett. Jag som både är noggrann och kritisk lagd, kunde både se hur smuts och döda hudceller avlägsnats och kände att porerna dragit ihop sig (framför allt på näsan) och gjort hyn mycket fräschare och lenare. Jodå! Dagens sanning från Fröken noggrann!IMG_5505.JPGÅ sanna mina ord när jag ett par minuter senare hittar V framför badrumsspegeln med ”slatten” (den lilla skvätt ansiktsmask som blir kvar i förpackningen) och kladdar in sin näsa. ”Du sa ju själv att den blev bäst på näsan…” utbrast han.IMG_5070.JPGÅ resultatet?!? Fräscht hy med massa lyster och så bra att jag numera har som rutin att lägga Incredible Pore Mask två dagar i veckan. En på måndagar framför Nyhetsmorgon och en på fredagskvällen framför Idol. Älskar att börja och avsluta veckan med lite ansikts-kärlek.

Är du (och kanske din sambo) också sugna på att testa Incredible Pore Mask, har jag här ett supererbjudande till dig.

Just nu får alla mina läsare 30% på Incredible Pore Mask när du anger ;

marikapore 

Klicka HÄR (eller på marikapore) så kommer du direkt till hemsidan där din 30%- rabattkod är aktiverad. Koden är tidbegränsad så skyndaskynda innan tiden löper ut!

Jag menar 30% – hur mycket woop woop är det inte på det :D?!?!

Det får bli dagens julklappstips från mig till dig!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst…. Ni som följt mig ett tag vet att jag har känslig hud och kan lätt bli röd och irriterad. The Incredible Pore Mask är som balsam för ansiktet. Tipstips för alla med känslig hud likt mig.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med Maybeauty!”

    1. Passa på!! Visst är de ljuvliga!!! Tycker om att lägga den både på kvällen innan läggdags och innan make-upen på morgonen. Tycker att sminket ”sätter” sig bättre! KRAM ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: