Det där med Paradis gånger två!

IMG_5892Alltså.

Herregud! Om dygnet hade fler timmar för ujujuj vad tiden springer. Jag hinner inte med alls just nu, trots noga uppstyrt och planerat. För mycket kul, för lite tid. Klassiker :).IMG_5988Iallafall.

Tittar bara in som hastigast för att tipstipsa er om två grejer. Dels att Paradisverkstaden har Baby Café på onsdagar (öppnar 10.00) med ett fikabord uppdukat passande både ostälskare och fikanördar. Där fanns allt från grönmögelostar, nötter och marmelader till färskt bröd, lussekatter, mjuk pepparkaka och syndigt god nougat. Å så karameller, pepparkakor och annat gott. Å så kaffe. Man kan ju inte fika utan kaffe. För 30 riksdaler (+några kronor extra om man vill ha något att dricka som smoothie eller äpplemust) får man plocka godsaker och njuta av vacker miljö. Dock är det bra att understryka att det är ju mest lämpligt att ta med sig icke-springande bebisar då ju lokalen är fylld med ljuvlig keramik.

Så.

Dagens första tipstips blir baby café onsdagar på Paradisverkstaden. Fårskinnsfällar och kuddar på golvet till era småttingar och gottis på bordet till mamas. Don´t miss it!IMG_5895Dagens andra tipstips blir att påminna om att ovan nämnda butik öppnar pop-up-store i Baronens köpcentrum imorgon kl.10.00. Ni kommer att finna butiken full med julinspiration, vackra dukningar och julpynt. Är sååååå spänd och förväntansfull och jag kommer så klart stå och hänga på låset med kameran i högsta hugg för att dokumentera till alla er som älskar Paradisverkstaden men inte har tid att komma dit.IMG_5991IMG_5990.JPGIMG_5931.JPGIMG_5989.JPGSå.

Nu är det slut på tipstips för idag.

Nu, bildredigering. Snart, popflixa (äta popcorn undertiden man Netlixar).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst…… Dagens outfit kommer från MILK Copenhagen, skor från StyleLevel [samarbete], väskan gammal som gatan. IMG_5897.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: