Det där med från invigning till tandläkaren!

IMG_6123.JPGAlltså.

Dagen som passerat har paradoxalt nog känns både allt för kort och som att den varit en vecka lång. Det känns ofta så när det varit intensivt under ett par timmar under dagen och sedan ovan på, alla vanliga bestyr.IMG_6074.JPG

IMG_6075Jag stack iväg till Paradisverkstadens pop-up-store invigning och kände att det var himlans tur att jag glömde plånkisen i bilen. Annars hade det bara blivit julklappar till underteckand i år…… hosthosthost……IMG_6084.JPGIMG_6085.JPGFör visst är det så med vissa butiker, som liksom lyckas fånga ögat vart man än vänder näsan!?!? Man liksom åååh:ar, mmmm:ar och måsthöver i princip allt! IMG_6108Å så är det alltid med Paradisverkstadens inspirerande butiker. Som den keramik-galna inredningsnörd jag är, är det verkligen paradiset indeed att strosa runt hos dem! Jag får kreativt hjärnspinn varje gång och får alltid maaassor av projekt i huvudet. Looove it!IMG_6113.JPGIMG_6104.JPGIallafall.

Som trebarns-mama är det alltid tvära kast. Så. dag blev det från invigning till att hämta Lilla och ta med honom till tandläkaren. Man måste ju bara älska livets kontraster! IMG_6097.JPGÅ imorgon är det lämningsfredag. Då, ja, då ska jag se till att vara sysselsatt precis hela dagen. Så skönt med en liten kejsare som alltid stannar kvar, som inte måste ”hej-då-mamma-älskar dig-ses-om-en-vecka!” utan alltid finns ett andetag bort. IMG_6103.JPGAv precis allt,  är jag absolut sämst på att vara halv om hjärtat, när underbaringarna åker. Tror inte ens att det går att träna bort. Det är alltid samma, evigt och konstant. Halvet. IMG_6100.JPG
Får nog bli en sväng (med plånkis denna gången) till paradiset imorgon också och shoppa och keramika bort halvt hjärta. Hörde att Paradiset minsann skulle få in en massa julpynt och stjärnor under dagen. Black Friday och allt.
IMG_6090.JPG

Iallafall.

Idag är jag extra trött. Blir alltid det dagen innan lämningsfredag. Å imorgon blir det mental pyspunka. Samma visa varje lämning. Jag lär mig leva med det, men, jag vänjer mig banne mig aldrig.

Nu, popflixa. Snart, hångla kudden.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_6121

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med från invigning till tandläkaren!”

  1. Här är en till som känner igen sig. Har min tioåring och tolvåring hos mig varannan vecka och min fyraåring på heltid, och har efter snart sju år fortfarande inte vant mig att lämna. Tror aldrig jag kommer heller. Har en slags olustig känsla i hela mig de där veckorna stora är hos sin pappa. Halvet!

    Gilla

  2. Ja du det där med lämningsdagarna… har äntligen insett att det är bara att inse att jag är låg då. Att det är nåt som saknas. Att det blir tyst hemma när 2 st 18-åriga orkaner drar till sin pappa. Hålla sig sysselsatt och gärna ta hand om sig själv lite extra på kvällen! Att inte hålla emot sorgen som kommer över en, utan att låta den komma. Den är inte farlig! Vi är många som vet hur det är och vi är många som är så avundsjuka på den där kärnfamiljen som fortfarande är tillsammans hela tiden. Fast vi vet att det inte gick, trots allt. Att det här alternativet är bättre. Men ibland vill man både ha kakan och äta upp den……i alla fall delar av den…barnen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: