Det där med uteplats-fixet!

IMG_6186.JPGAlltså.

Den är klar nu, uteplatsen. Å jag har egentligen inte gjort så mycket mer från förra bilderna men jag tänkte visa lite ändå. Så tipstips som ni lätt kan göra utan större ansträngning eller dyra inköp.IMG_6176.JPG

IMG_6216.JPGPiffa ljuslyktorna med lite nötter. Enkelt och effektfullt.

IMG_6187

IMG_6164.JPGDet blir mer effektfullt att ställa ihop lyktor, blommor och mossbollar i små arrangemang istället för att sprida ut på stor yta. IMG_6214.JPGSkölj ur barnmatsburkar och häng upp. Perfekta små ljuslyktor och perfekt återbruk.IMG_5841Brysselkål, äpplen, mossa, kottar och nötter. Vackert, enkelt och lätt att få tag på!IMG_6203Arrangera dina krukor och ting i olika höjder för mer effekt och känsla. En enkel ”krans” av brysselkål att lägga runt krukorna skapar ett mer grön och ”fyllig” känsla. Jag tog en tjock dekorationstråd och trädde på brysselkål. Lätt, billigt och härligt grönt!IMG_6190.JPGEn enkel väggbonad gör du lättast med pinnar och kvistar från skogen. Jag var på jakt efter en gren med grå lava på, men hittade bara dessa grenar på marken. Å så har jag ”hittat” gröna grenar från Kalmarfloristerna. Hade tänkt använda granris först men dessa två sorter var mer lättarbetade och dessutom barrar de inte och kan hänga ute lääänge. IMG_5858

IMG_6229.JPGÅ så snygga ölflaskor och konservburkar som jag tipsat om innan. IMG_6222.JPGDe grenar som blev över när jag gjort klart väggbonaden la jag bara på marken. Ser lite mjukar ut mot stenen.

Tja. Tänk vad lite flow, grönsaker och ölflaskor kan göra för en innergård :).

Nu, korka upp fredagsbubbel. Snart, chevrétoast al la V.

KRAM

// InredningsfrunIMG_5856

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med uteplats-fixet!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: