Det där med fotokurs!

IMG_5905.JPGAlltså.

Har precis kommit hem från högst inspirerande och härlig fotokurs. Herreeeguud vad jag bara vill sitta och pilla med kameran men framförallt bildredigering. Har hur mycket som helst som jag vill sätta mig in i och lära mig bättre. IMG_6000.JPGIMG_5918.JPGDet var #kalmarinfluencers som samlats för att bli vassare på vårt jobbverktyg – kameran. Ni kan ju tänka er ett gäng kreativa människor som brinner för skapande och fotografering. Inte lättaste gruppen att hålla kurs (stackars foto-Olof….). Massor av pladder och frågor hela tiden och om vartannat. Men så är det med oss kreatörer! Det sprutar ut saker mest hela tiden :).IMG_5911.JPG

IMG_5999.JPGLovar att berätta mer snart, men just nu vill jag bara titta in som snabbast och önska er en fortsatt härligt lördag. IMG_5917.JPGÅ det gör jag med en liten bildkavalkad mer ljuvligt rosa och lila toner från Paradisverkstaden.IMG_5998

IMG_5919.JPG

IMG_6003Hoppas du tillbringar dagen med era nära och kära, skippar alla måsten och bara är. Så himla viktigt att bara få vara! Det är du värd!

Nu, kasta mig iväg. Snart, lunch hos svärisar.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst…… Kläderna kommer från MILK Copenhagen.

IMG_5912.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med fotokurs!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: