Det där med MILK Copenhagen!

IMG_6291.JPG

[samarbete]

Alltså.

Ibland springer man verkligen på tillfällen som landar så himla bra. Å vid just ett sådant tillfälle träffade jag en shopping advisor från MILK Copenhagen. Trots att jag aldrig varit något direkt fan av just home-party-sälj lyckades den proffsiga advisorn Josefine  fånga mitt intresse direkt. Hon visade upp en designkollektion med snygga, trendiga, mjuka och välsydda kläder för både barn och kvinnor. Som dessutom, som den berömda grädden på moset, har samma färgskala så att man kan matcha i princip allt i kollektionen. Å då menar jag även över woman-barn-gränsen. Att jag liksom hittar samma material, färgtoner, mönster och detaljer i barnkollektionen utan att det bara blir små mini-kopior av vuxen modet. Jamen hur bra?!?IMG_6335.JPG

IMG_6241.JPGSmart, genomtänkt och matchy-matchy utan krångel. I looove it! Älskar att jag inte själv behöver fundera ut vad jag ska passa ihop med vad eftersom allt passar. Å så älskar jag att det är skööööna kläder.IMG_6357.JPG

IMG_6279

IMG_6248

IMG_6346.JPGHade jag inte haft fullt upp med alla kids i allmänhet och livet i synnerhet,  hade jag nappat på möjligheten att bli shopping advisor åt MILK Copenhagen. För, håll i hatten, de söker nämligen personliga shopping advisors nu inför den nya SS18 kollektionen;

Om du älskar barnkläder och mode så har du nu chansen att bli säljkonsult för ett av Danmarks
mest omtyckta och framgångsrika barnklädesföretag inom social shopping.
Vill du göra din fritid roligare och mer spännande och tjäna extra pengar – då är du kanske vår nya Shopping Advisor.

IMG_6345 (3).JPG

IMG_6303.JPGDanskarna alltså. De kan minsann! Kvinnan bakom MILK Copenhagen heter Trine och hennes nyckelord  är passion, närvaro, kärlek och kreativitet. ”Tro på dig själv och ge dig ut i det okända. Le åt världen så ler världen åt dig!” . Jamen, jag hade ju inte kunnat säga det bättre själv ;). Dessutom gillar jag att hon skapar och designar kläder som utgår från barnet och att barn är barn, inte små prinsessor eller prinsar som inte kan leka fritt. Bästa! Å att stylish kan vara trendigt och bekvämt – viktigt!!!

IMG_6344.JPGSå.

Är du sugen på att jobba med coola designkläder som både är plånboksvänliga och passar mamas och kids mitt i livet och dessutom gillar sälj och att träffa människor!?!? Sök då jobb som shopping advisor hos MILK Copenhagen. Dröm-extra-knäck!!!! Klick HÄR för att komma till tjänsten. Å är du bara sugen på att få vara värdinna hemma hos dig, hittar du HÄR en shopping advisorn i just ditt område.

Det får blir dagens tipstips!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssssst….. Stora är 152 cm och har stl 158/164 i kläderna på bilden. Passade perfekt. Han ville ha på sig dem varje dag i skolan för att de var så sköna :). Undertecknad har M i bomberjackan. IMG_6278.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: