Det där med att snabbt byta fokus!

IMG_6555.JPG

Alltså.

Dagen blev inte alls som jag tänkt idag. Kejsaren fick feber så istället för en borta-dag och fläng blev det att planera om och byta fokus. Å är det något som jag som mama utvecklat med åren, är det att snabbt kunna tänka om, planera om och byta fokus. Ja, de flesta av er som läser vet garanterat vad jag pratar om. Inom loppet av ett par sekunder har man liksom ”jahopp-nähepp-jamen-då-gör-vi-så-här- BAM!!” och så var det nya fokuset i siktet och man är redan ett par steg på väg.IMG_6553.JPGSå.

Idag blev det en inne-sittardag med kejsaren alldeles intill hela tiden. Lite extra mamig och tuttig när han inte är på topp.

Dock han jag beta av ett inspirations-jobb (som var planerat till söndag)och hämta julsaker uppe i förrådet. Å plusplus att hämta ut ett paket med tidig julklapp (till mig). Å det var himlans bra med fokus-byte, så här i slutändan, eftersom det dök upp lite nya to-dos under dagen.
IMG_6552.JPG

Ibland blir bättre av att ofrivilligt behöva byta fokus 🙂

Kejsaren sussar nu gott och jag ska strax göra detsamma. Hoppas på en lugn natt och att han vaknar piggare.

Hoppas att ni har haft en härlig start på veckan.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst…… Tipstips! Sverigemotiv har just nu mellan 20-50% rabatt på allt!!! In och fynda och klicka hem lite julisar nu!! Bästa, bästa!!!

IMG_6556.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: