Det där med softisch-söndag!

IMG_6380.JPGAlltså.

Guuud vilken välbehövligt skön och softisch-söndag vi hade igår. Jag ljuger inte om jag säger att vi dukade av frukosten vid halv tolv. IMG_6383.JPGHelgen som passerat har varit fylld med allt från efterlängtad fika med goda vänner, ett besök på nyöppnade HM Home (snyggelisnygga duken kommer där ifrån), husvisning (vi letar fortfarande  ”Wauwauwau:et”),  vin med vän, smyckesdesign (fortsättning följer på den med ooooj så spännande!!), fotografering och planering av nya samarbeten – woop woop!
IMG_6382.JPGÅ så ännu mer fika. Å popflix. Man kan inte helga utan popflix (= att ha helg utan att ätit popcorn och kollat på Netflix). Vi har börjat kolla på ”The fall” nu, förmodligen sist på bollen när det kommer till den serien, men det finns ju så mycket roligt man vill se :).IMG_6367.JPGIallafall.

Idag ska jag hämta lite julsaker ute i förrådet och ”känna in” vart sakerna ska få äran att stå i år. Äääääälskar denna delen av att advents-pynta. När varje sak får sitt bo. Looove it!IMG_6362.JPGÅ TACK för alla gulliga sms och mail kring inlägget igår med mig och Stora. Ni som hängt här ett tag har ju varit med sedan Stora kallades Bebis och var just bebis. Tänk vad tiden går! Å nu är Kejsaren lika gammal Stora var när jag började blogga. Ja, herre!

Nu måste jag lägga på ett kol. Har fått förfrågan att pimpa ytterligare en uteplats a la Inredningsfrun, så här har jag inte tid att sitta och slurpa kaffe framför datorn.

En riktigt härligt måndag önskar jag Er alla fina.

KRAM

// InredningsfrunIMG_6360.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: