Det där med magkänslan!

IMG_5956.JPGAlltså.

Idag ligger regnet i luften här i Kaaaalmaaa. ingen vidare uppladdning inför 1:a advent men – hey – inget kan få mig ur feeling nu. Nedräkningen har börjat. IMG_5964.JPGDet är så mycket som snurrar i mitt liv just nu. Kejsaren, som varje dag är en påminnelse om livet och att var mindfull och att känna med hela hjärtat och kroppen, i symbios. Han ger så mycket kärlek att jag inte trodde det var möjligt. Det är verkligen sant, min teori om att hjärtat växer för varje barn.IMG_5960.JPGIallafall.

Även jag:et är i full gång med att prova nya livsstrategier och applicera dem på vardagen, kärleken och livet som tre barns-mama. Vad måste jag göra? Vad kan jag strunta i? Hur mycket ork har jag idag? Tre väldigt lätta frågor om man bara läser dem rakt upp och ner. Desto mer komplexa och svårare att applicera i en tre barns-mamas liv med utmattningsdepressions historik. Men. Jag känner mig själv så mycket bättre nu än förr, både mentalt och kroppsligt. Inte bara lyssnar på magkänslan utan vågar följa den, vilket har gett 100%-igt resultat. Jag är bra på att känna in. Känslan är mitt starkaste vapen i precis allt. Att vara HSP:are med för mycket känslor hela tiden är en match i sig, men det ger så otroligt mycket tillbaka. Magkänslan. Min bundsförvant, livskamrat, bästa vän och högre jag. Jag följer den och riktar min inre värderingskompass efter den. Varje dag, varje val.IMG_5923.JPGMagkänslan leder alltid in mig på nya outforskade vägar, ibland jobbiga och skrämmande vägar. Å det är ju när jag står där och känner mig en smula vilsen och ensam som magkänslan håller min hand, viskar från den varmaste delen av mitt inre, att fortsätta känna. Våga känna! Våga fortsätta gå, söka och finna!

Å ja, mina kära. Jag vet att magkänslan har något på gång för mig, just nu. Jag känner det i hela mitt system. Jag vet ännu inte vad det är, men, när det har landat är det bara att följa med känslan. Följa flowet!

Livet ändå. Vackert, skrämmande och med magen i centrum :).

Nu, pappertisdag. Snart, kaffe-paus.

KRAM

// Inredningsfru

Psssssssssssssst….. Lite pic från förra veckans tripp till baby-cafeét på Paradisverkstaden. Don´t miss it imorgon! Kläder från MILK Copenhagen (jag har M  i alla kläder), kejsare  från Moder jag.

IMG_5969.JPG

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: