Det där med svartvita favoriter!

IMG_5976.JPGIMG_6058IMG_6050Alltså.

Jag har inspirations-översvämning deluxe i min hjärna, just nu. Den ligger liksom och bubblar och nästan fräter för att det finns så mycket vackert runt omkring så här års. Jag vill skapa, jula och bona. Å så vill jag lull-lulla med blommor, grenar, kvistar, stjärnor, dofter och ljus. Överallt! Hela tiden!IMG_6065.JPGIMG_6068.JPGÅ man kanske kan känna att svartvit, den här tiden på året, inte ska få min jul-ådra att poppa, men jooodå! Den går alldeles bananas. IMG_6066.JPGFör vem ser inte att i den vackra svartvita krukan skulle det definitivt kunna bo en pampig amaryllis i. Eller kanske bara ett par kvistar med lärk och hänga någon liten stjärna i.IMG_6052.JPGÅ står det inte helleborus-kruka på dessa så vet jag inte vad!?!? Ni vet en sådan där grön liten naken helleborus med bara stjälk och blomma. Eller kanske bara fylla upp med grön-mossa och ställa ett stort blockljus i. IMG_6053.JPGLjusfatet med svartvita ränder då?!? Jag skulle nog lägga några enstaka stjärnanis runtomkring som ger förnimmelse av jul både för öga och doftsinnet. IMG_6061Å så min absoluta vas-favorit. En liten grankvist eller en mörkröd amaryllis i snitt, skulle få bo i den. Å fylla fatet med röda juläpplen.

Svart-vitt, minsann. Juligt så in i norden :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst….. Svartvita favoriter från Paradisverkstaden. Åf kås!!!!

IMG_6049.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: