Det där med julklappar!

IMG_6595Alltså.

För ett kontrollfreak som mig, kan jag inte se varken nyttan eller fördelarna med att inhandla julklappar veckan innan ju. Guuuuud va jobbigt!!! Är man inte stressade innan så blir man ju garanterat det av alla människor, trängsel, köer och alldeles för mycket kläder på sig för det är svinkallt ute och supervarmt inne. Stress, stress, stress! Inte bra för julfeelingen alls.IMG_6593.JPGSå.

Att kirra julklapparna via nätet en sisådär månad innan passar mig perfekt. Eller iallafall att beta av de allra viktigaste. IMG_6591.JPGSå kan jag fylla december med det jag gillar bäst – mys – och skippa panik-handlandet och stressen som det medför. Däremot gillar jag att slå in klapparna precis innan jul för att förstärka ”nu-är-det-jul-igen”-känslan. Fast jag ger bara det där hjärte-klapparna extra inslagningskärlek, annars blir man liksom aldrig klar.IMG_6589.JPGKlappar beställda från Framkalla är alltid hjärte-klappar. För det är ju bilder på dem man har allra längst in i hjärtat.  Denna gången har jag beställt kylskåpsmagneter med kejsaren på. Kejsarens första jul, så klart att han ska få glänsa då ju :). Tror att det minsann finns ett par spekulanter på detta kejserliga-paket vid paketleken på julaftonskväll. Perfekt paketleks-paketet!

Så. Det får blir dagens tipstips! Kylskåpsmagneter med era hjärtan på. Till någon speciellt utvald eller vid paketleken. HÄR kan du hämta hem Framkalla-appen och beställa dina egna magneter idag. Jag tycker det är lättast att beställa via Iponen för där har jag nästan alla ögonblicksbilder, men det funkar via dator också.

Nu, kaffe i soffan. Snart, leta julklapp till underbaringar.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_6587.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med julklappar!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: