Det där med på väggen litet nytt!

IMG_6569Alltså.

Sovrummet har gått från ständigt bortglömd till att fått mer och mer kärlek. Snart är jag nog ”nöjd” (hosthoshost who I´m I kidding, allt är alltid i ständig förändring här hemma….)

Igår var det den nya printsen med tillhörande ramar från Arty Swede som kom på plats och fick äran att hänga i blickfång från sängen sett.IMG_6578

IMG_6580.JPGIMG_6582.JPGIMG_6583.JPGV tyckte minsann att det var synd att hänga dem där inne så ingen ser dem. Å det har han ju helt rätt i! Jag tyckte bara att de liksom ”poppade” fram mot den grå Kalklitir färgen på väggen. IMG_6568.JPGMen hey! Ni känner ju mig! Jag låter dem säkert vandra runt tills jag hittar ”the place” men tills dess får de förgylla sovrummet. Å det gör dem med bravur! Tack Arty Swede för julklappen och proffsig hjälp med val av ramar.

Nu, dricka välbehövligt morgonkaffe (ujujuj vilken natt). Snart, beta av to-do-listan.

KRAM

//Inredningsfrun

Pssssssssssst…… HÄR och HÄR  hittar du mina prints som är i storleken 50X70.

IMG_6577.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: