Det där med julkalendern!

IMG_5226.JPGAlltså.

Efter en dag med WP-strul och inte kunnat få ut något  inlägg, kommer här, sent om sider ett sådant. Idag bjuder jag på lite pics från Paradisverkstaden som ni ser har så mycket mer än  keramik!IMG_5292.JPGImorgon är det 1 december och jag kör igång årets julkalender (eller säger ni adventskalender!?!?). I år har jag äran att få presentera ett par, för er, redan välkända namn men även många lokala företag. Är det något jag vurmar lite extra för är det småföretagare runt om i cybervärlden i allmänhet, men inne i Kalmar City i synnerhet. Min hemstad och allt. Jag älskar stadskärnan och älskar att shoppa i lokala butiker och fik. IMG_5222.JPGSumma summarum. Årets julkalender blir som en påse gott och blandat med allt från blommor till bilder, kläder och inredning. Å så lite annat spännande som ni absolut inte får missa. För är det något som alla företagen har gemensamt i min julkalender så är det att de har hittat finfina erbjudanden till er som ni absolut inte vill missa nu inför jul. IMG_5221.JPG

IMG_5227.JPGSå.

Imorgon smäller det.  Inredningsfruns julkalender. Kan ju inte bli annat än hur bra som helst för er, finingar :).

Nu, slänga mig i bingen. Snart, vakna till 1 december.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_5220.JPG

 

IMG_5218.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: