Det där med att ha fredagsbukett!

IMG_6732.JPGAlltså.

Vilken dag!! Ja, jag säger då det! Idag har varit en högst produktiv dag på precis alla plan.  Å såååå kul att julkalendern är igång med en massa härliga erbjudanden. Glöm inte Sverigemotivs 20% på ett helt köp som gäller endast idag med koden december1 (klicka HÄR). IMG_6708Jag började dagen med att ”live:a” hos Kalmarfloristerna. Å det är ju alltid lite kul att köra live, för man vet ju aldrig vad som händer. T.ex. när telefonen dör precis innan man ska börja filma eller att kejsaren fick för sig att köra ett tenor-solo mitt i allt. Spännande och hur roligt som helst.

Iallafall.

På plats i direktsändning sattes en härlig adventsbukett ihop. Å så fick jag tips på hur buketten kan fyllas ut lite extra om man ska gå bort och vill göra den lite extra festfin. Denna buketten som ni ser på bilderna fylldes ut med en limegrön amaryllis och lite extra grönt. På instgram och live-klippet kan ni se hur hela buketten sattes ihop. In och kika.

IMG_6734.JPGJamen kolla så ljuv bukett!!! Precis så där lagom adventig, vit och fräsch som jag vill  ha det.

Å vet ni vad! Alla fredagar fram till jul kommer jag i samarbete med Kalmarfloristerna att kunna visa er en ny fredagsbukett födas hos Kalmarfloristerna, då vi kommer köra live därifrån. Kalmarfloristerna hittar ni i Baronens köpcentrum och där finns massor av parkeringar och butiken ligger precis så att man liksom bara kan hoppa av i farten, köpa blomster och hem till familj och helg. Bästa!

IMG_6703.JPGFörutom den här två hjärtevärmarna på bilden ovan, så är banne mig färska blommor till jul bland det absolut bästa jag vet.

Det får blir dagens tipstips – fredagsbukett hos Kalmarfloristerna. Buketten heter ”adventsfin”. Spring å köp!

Nu, gosa två underbaringar som kommit hem. Snart, soffmysa med varma mackor.

De bästa tiden är, banne mig, nu.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst….. Inlägg i samarbete med Kalmarfloristerna,

IMG_6726.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: