Det där med att invänta 1 advent!

IMG_6772

IMG_6774.JPGAlltså.

I skrivande stund sitter jag och V vid köksbordet till mjuka toner av årets första julmusik, brandvarnings-många levande ljus tända och ett glas rött. En svag doft av hyacint och clementin blandar sig med smulorna av underbaringarnas pepparkakor som ligger kvar på köksbänken. Vi konstaterar att får man inte julfeeling per automatik så får man skapa den själv. Å det göra vi bäst genom musik, ljus och dofter. IMG_6776.JPGLite olika juldetaljer är utplacerade lite här och var i lägenheten för att förhöja känslan av jul. Stjärnan har gått sönder i upphängningen men är lika vacker ändå tillsammans med patinerade lerkruka och rumsgranenIMG_6760.JPGSpiselhällen har fått ytterligare utsmyckning av lite grönt (som inte barrar!) och ljusen står uppradade som små tennsoldater i väntan på att få sprida ljus och i symbios räkna ner veckorna till julafton.

Imorgon är det första advent. Men ikväll, ja, då är det bara nu och här, med den där nostalgiska mjuka, smygande känsla av jul som en varm filt runt axlarna. Här och nu. Nu och här.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_6780.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: