Det där med Lucka nr.2!

warsen-jenny-banner.jpg

Alltså.

Idag har vi 2 december vilket innebär nu lucka. Å bakom

LUCKA nr.2

hittar vi

”Baka med godis” från Jennys Matblogg.

Fina, fina Jennys som bakar som den gudinna hon är och ser till att jag håller mitt sockersug evigt och konstant. Love her!

Hennes bok ”Baka med godis” är redan en klassiker här hemma och nu har Du chansen att vinna just ditt eget exemplar av boken. Signerad av Jennys herself. Är inte det bästaste julklappen till någon som gillar att baka eller till dig själv, se vet jag inte vad!?!?

Det enda du behöver är att skriva en riktigt bra/vitsig/rimmig/rolig/klurig motivering till varför ”Baka med godis” ska få hamna i just dina händer och lämna en kommentar här på bloggen eller i kommentarsfältet på Facebook eller Instagram. Spelar ingen roll vart, jag läser alla svar i jakten på den bästa motiveringen. Easy peasy! På onsdag dras en vinnare.

Så. Shoot!

KRAM och en härlig lördag önskar jag er!

// Inredningsfrun

Pssssssssssst…… Inlägget är i stolt samarbete med Jennys Matblogg.

jennysmatblogg_header_desktop1.png

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

18 reaktioner till “Det där med Lucka nr.2!”

 1. Wow! Menar du att sockersuget hålls konstant med hjälp av denna fina bok?! Då är det precis vad jag måsthöver! Det får bli min motivering;

  ”Att hålla sockersuget på konstant nivå,
  Är som att ständigt gå på tå,
  Att i alla skåp och lådor slippa leta som en tok,
  Nu när svaret finns i en liten bok”.

  Kram på dig Marika 😙

  Gillad av 1 person

 2. Men hallå vilken goding till bok 😍 den där skulle pryda mitt hem och förmodligen få mig o baka ännu mer än vanligt 😂🎂

  Gilla

 3. Jag och min son har ett gemsensamt intresse,
  med förkläde på är vi i vårt esse!
  Vi älskar godis och vi älskar att baka,
  och det allra bästa är ju att få provsmaka!
  Jag är trettio och han är fyra,
  men i köket brukar vi tillsammans styra.
  Med hjälp av Jennys bok vill vi fortsätta baka,
  tills han tröttnar kommer vi att baka kaka efter kaka!

  Gillad av 1 person

 4. Åh så fin adventslucka🤗
  Vill ha den själv och låna ut den till mina två bakintresserade döttrar ibland….
  Trevlig första advent 🕯
  Hälsningar Ann-Charlotte

  Gillad av 1 person

 5. Jag skulle gärna vilja vinna den fina boken för att ge den till min dotter som älskar att baka. Hon fyller 11 år på onsdag så skulle förgylla hennes dag 🍩🍪🍰

  Gillad av 1 person

 6. Jag bakar gärna med godis men med ett varierat resultat då jag inte har några bra recept att följa. Alla skulle bli så mycket gladare om jag boken vann 😆

  Gillad av 1 person

 7. Att älska att baka är något jag gör, lite ny inspiration tackar jag så mycket för. Att få stå i köket med denna bok, är något jag vill ha som tradition. Små knattar vi hemma har, tänk att tillsammans små bakverk nå😊

  Gillad av 1 person

 8. Jag älskar att baka allt mellan himmel och jord och samlar på alla sorters bakböcker!
  Då jag lider av en deprision så är bakning min största hjälp efter min sambo och min son, när jag bakar har jag självförtroende och jag blir lugn och avkopplad!

  Gillad av 1 person

 9. Hej!

  Jag har följt Jennys blogg sedan start och älskar hennes personlighet. Jag älskar även att baka men tyvärr har annat kommit i vägen i mitt liv. Godis är jag inte alls bra på att baka men jag önskar och hoppas att den här boken ska få mig att lyckas. Att dessutom få en personlig signering vore en ära! Jag har tänkt köpa boken sedan den kom ut men tyvärr har pengar och tid kommit i vägen.

  Kram på dig och God Jul!

  Ps. Din blogg har jag oxå följt sedan start och din personlighet har gjort mig till en lättare vardag.

  Gillad av 1 person

 10. Om mitt sötsug kunde försvinna,
  så skulle jag hinna,
  måla 🎨 flera tavlor och träna,🏋️‍♀️
  och mer pengar 💰💰 tjäna.

  Gilla

 11. Det är väl bara att erkänna: jag är en riktig gottegris…och det bästa jag vet är att testa nya recept! Bara framsidan på boken får det att vattnas i munnen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: