Det där med julfeeling!

IMG_6805.JPGAlltså.

Finns inget bättre än att börja morgonen mjukt. Speciellt inte så här i juletider. Morgonkaffet till tonerna av ”O helga natt” under filten i soffan med sällskap av ett par iskalla små fossingar, tillhörande underbaring, som fortfarande efter sex år vägrar ha strumpor. IMG_6803.JPG

IMG_6807.JPGIallafall.

Innan vi skulle fira svärmor som fyllt pensionär hann jag mer en mysig och julig date med Jenny . (som till min stora förtjusning fått upp sin julgran!!!) Denna inspirerande och fantastiska människa som är som den sötaste pralin med ett skarpt sinne och driven som får. Herregud vad energi man får av henne! Som en d-vitamin boost rakt in i systemet och hjärtat. Å detta är ju så himlans härligt med hur man som influencer hittar cyber-kollegor som blir bekanta, som blir vänner. Vi hann prata om ditten och datten, om drömmar och om husdrömmar. IMG_6802.JPGÅ efter Jenny-date blev det att hämta upp grabbgänget och bege sig till svärisarna där bjöds det på allt från bubbel till tårta deluxe. Å där var det också julpyntat och julfeelingen var ett faktum.IMG_6797.JPGOm jag skulle få välja så skulle 1:a advent inte kunnat bli bättre. För. I slutändan handlar ju julen om att få tillbringa tid med sina nära och kära. Å det, ja, det har jag sannerligen gjort idag.

Å till er som inte hunnit med att Framkalla ger mina läsare 20 % på beställning idag, så har ni fortfarande tid. Ladda ner appen (som funkar både på Iphone och Android) och beställ hem dina favoritbilder idag. Använd koden Inredningsfrun20 så dras rabatten i kassan. Easy peasy!

Nu, förbereda inför måndagsmorgon. Snart, bingen.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst…… Imorgon kl.08.00 avslöjar jag LUCKA nr.5 i adventskalendern. Det får du inte missa om du gillar hem och inredning :)……..

IMG_6804.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: