Det där med Lucka nr.3!

 

inspiration_diy_christmas_gifts_framkalla_blog

Alltså.

Så var det 3 december och jag ska strax avslöja LUCKA nr.3 i julkalendern.

Det här företaget har jag fått förmånen att nästan kunnat följa sedan det startade (grundaren fina Nino och jag bloggade på EE ihop). Jag vet hur mycket kärlek det här företaget puttar in i både produkterna och kundservice.  Jag är totalt såld på deras koncept och därför kan jag idag, i stolt samarbete, presentera

Framkalla

bakom LUCKA nr. 3 i julkalendern. Jamentjoooohoooo! Tänk så mycket kärlek ni kan klicka hem, för idag mina läsare 20% på ett helt köp när ni anger koden

Inredningsfrun20

Så. Nu kan ni kirra julisar till mormor, farfar, gudmor, faster, granne, bästa vännen och kollegan i form av minnen i kortform. Bästa, bästa!

Passa på att beställa redan nu på morgonkvisten så ni inte missar erbjudandet som bara gäller idag, så kan ni ägna resten av dagen att njuta av advent, glögg, kyrkokörer, tusen juleljus, lussekatter och kärlek.

Perfekt start på julen!

Nu, duka advents-frulle. Snart, bara vara.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst….. Har du inte redan appen så hittar du och kan ladda ner den HÄR.

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: