Det där med att ha hunnit med en massa!

IMG_6809.JPGAlltså.

Fördelen med att liksom aldrig få sova ordentligt (nä, kejsaren vill fortfarande tutta en maaaassa om natten) och ändå måste gå upp i ottan å lämna underbaringar på skolan, är att man får en himlans massa gjort. Innan klockan tio idag hade jag betat av två dagars to-do. Ni vet när man ändå liksom har ångan uppe och det där flowet bara flyter på.

IMG_6814.JPGJag hann till och med bort en sväng till House of Carlander som hade julshopping och lite glödd-mys-event tillsammans med Bildväxlarna. Väldans trevligt och julklappslistan utökades med cirka två tredjedelar….. host, host….. Oj, så mycket fint! Älskar blandningen av kläder, inredning och smycken som de har i butiken.IMG_6833.JPGÅ på plats i butiken fanns också KumKum och visade sina smycken. Det går ju inte att inte tycka om dem! Så mycket glittrigt utan att bli too much. Looove it!

IMG_6819.JPG

IMG_6868.JPGIMG_6841.JPG

IMG_6901.JPG

IMG_6863.JPGSå.

Nu är jag en smula trött, ska jag ärligt erkänna. Men ändå, så värt det efter en härlig start på veckan.IMG_6843.JPG

Hoppas att ni har hunnit med att se Pysselgummans erbjudande iLUCKA nr. 5 idag.

20 % på ett helt köp om ni lämnar inredningsfrun20 i rabattkoden. Peeeerfeeekt! Å ännu mer skoj kommer klockan 08.00 i morgondagens lucka. Spännande!

Nu, borsta gadden. Snart, hångla kudden.

KRAM

// InredningsfrunIMG_6890.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: