Det där med Lucka nr.4

pysselgumman_logo.png

Alltså.

Idag gömmer sig ett ny-bekant ansikte här i julkalendern. Ni har läst om henne tidigare när jag tipsade om julfint till hemmet.

Vi har kommit till LUCKA nr. 4 och bakom den gömmer sig

PYSSELGUMMAN

Webb-shoppen för dig som älskar inredning, vackra ting, inspiration till hemmet – personligt och omtänksamt! Sådant gillar jag!

Å vad jag gillar mer är att idag ger Pysselgumman alla mina läsare 20 % rabatt på ett helt köp om ni anger koden

inredningsfrun20 

 

Så.

Nu kan ni kirra julisar till alla som gillar att omge sig med vackert i hemmet. Å det vill väl alla :). Passa på att shoppelishoppa och klickeliklicka på din lunch för erbjudandet gäller bara idag den 4 december.

Happy shopping!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst……. Kära tomten. Jag har efter 37 år förstått vitsen med att behöva en kalender och tycker att den HÄR från Frankie Daily skulle klä mig. Å snälla, snälla, jag verkligen måsthöver den å jag har verkligen, verkligen varit jättesnäll……IMG_4546.jpg

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: