Det där med årets första!

IMG_6935

IMG_6930.JPGAlltså.

Det är något väldigt speciellt med årets första lussebak. Färgen av saffran mot den ljumma smörmjölken och den svaga doften av söt jäsdeg som man alltid måste tjuvkika på, där under bakduken. Å så den där välbekanta, trygga doften av jul som sakta sprider sig utspillda pärlor på golvet och som blir en nostalgitripp från förr. Tänk ändå vad dofter gör för sinnet och själen!

IMG_6943.JPGIMG_6926.JPGIdag har det VABat stor underbaring. Å beställer han lussekatter så bakar man, så klart! Så nu finns det två varianter av lussebullar i både magar och i frysen här hemma.  En vanlig lussekatt och lussebulle med mandel, smör och mandelmassa.IMG_6932.JPGÅ på underbaringarnas begäran slank det visst ner en bulle eller två efter kvällsmaten också, framför tvn och Adventskalender. Ska man julmysa så ska man! Å tiden fram till jul går så hiskeligt fort, speciellt när man bara har Stora och Lilla varannan vecka, å då får man ta alla tillfällen man kan.

IMG_6936Julen 2017, nu kör vi!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst……. Ni som missade morgonens LUCKA nr.5 kan fortfarande beställa med 20% rabatt från Funq Wear HÄR  med koden inredningsfrunjul. In och köp gottis för fossingar och händer! IMG_6924

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: