Det där med Funq Wear och LUCKA 5!

IMG_6666.JPGAlltså.

Bakom LUCKA nr.5 i julkalendern hittar vi idag;

Funq Wear

som är specialister på coola och sköna kompressionsstrumor och stödstrumpor.

Å det har hänt en hel del på stödstrumpe-marknaden sedan jag var preggo med Stora och Lilla. Jag minns iallafall att barnmorskorna pratade om stödstrumpor och jag handlade mig något par på Apoteket. Tror de var marinblå. Not that läckra, men de fyllde sin funktion. Tur att utvecklingen går framåt!

IMG_6641

I samarbete med Funq wear har jag fått möjligheten att prova och visa Er att det minsann finns  en hel uppsjö av coola, snygga och framförallt bekväma stödstrumpor och kompressions-strumpor. Å vem behöver då extra stöd för benen?!  undrar du kanske nu.

Alla behöver kompressionsstrumpor! Sitter du stilla på ett kontor hela dagarna, eller står och går du på ett hårt golv? Reser du ibland, går på en långpromenad eller är ute på en shoppingrunda? Är du gravid eller har problem med svullna fötter när det blir varmt ute? Eller tränar mycket och vill ha snabb återhämtning? Vid alla dessa tillfällen så är kompressionsstrumpor en perfekt produkt.

Så.

I samarbete med Funq Wear har jag nu en julklapps-rabatt till er. Ni får nu

20% rabatt

på alla kompressionsstrumpor (+ övrigt sortiment) från Funq wear när ni använder koden

inredningsfrunjul

Rabatten gäller på ett helt köp, så passa på att ge dig och dina fötter (och kanske resten av familjen) en välbehövligt julklapp. För visst är våra fötter och ben värda lite extra kärlek!?!?

Klicka HÄR för att komma till Funq wear. Happy foot-shopping!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst……. Då jag ofta har ont i handlederna efter graviditeten (något hormonellt) så använder jag handledsvärmare för extra stöd och värme. Guuuud så skönt och välbehövligt! Prova du också. Rabatten gäller även på dem!

IMG_6691IMG_6693.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: