Det där med LUCKA nr.6!

inredningsshopen

[samarbete]

Alltså.

Då har vi redan kommit till LUCKA nr.6 i julkalendern och bakom den gömmer sig ett lokalt företag som brinner för att göra ditt hem, företag eller offentlig miljö lite mer ombonad och härlig. Låt mig presentera;

Inrednings-shopen

Å nu förstår ni, kommer ett håll-i-er-erbjudande för alla som har tänkt att uppgradera påslakanen till 2.0 men inte kommit till skott än.

Handla påslakan för minst 498 kr hos Inrednings-shopen så får du ett underlakan 150 X 260 på köpet (värde 198 kr). Handlar du för 996 kr (dvs. två påslakan) så får du två underlakan 150 X 260 alternativ ett dubbelt underlakan 240 X 260.

Alla påslakan är av skön kvalitétsbomull och vävda i satin, percale eller krepp och ni kan välja bland flera olika märken som Marimekko, Borås Cotton, Designers Guild, Finlayson, Höie mfl.

Erbjudandet gäller i butiken i Kalmar fram till söndag 10/12 och du säger att du har erbjudandet från ”Inredningsfrun” när du betalar i kassan.

Tja, ni förstår va?!?! Är inte detta julklapparnas julklapp till alla som älskar långa sköna morgnar i sängen, så säg!?! Eller till alla mamas som inte får sova så mycket men iallafall ska få de där fjuttiga timmarnas halvsov i ljuvliga påslakan. Livslyx deluxe!24131581_1724710057548271_4933894464783510265_n.jpg

[lånad bild]

Så.

Nu vet ni vad ni ska göra idag och jag vet vad som hamnar på önskelistan. Å ja, jag vet att den börjar bli lång nu men jag har verkligen varit jättejättejättesnäll i år… också :).

KRAM

// Inredningsfrun

 

Psssssssssssst….. Inrednings-shopen hittar ni på Kaggensgatan 16 i Kalmar (bredvid Pinchos. Easy peasy att hitta!

inredningsshopen

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: