Det där med LUCKA nr.7!

Marocko_Design_Logo_grey_bg

Alltså.

Då var vi redan på LUCKA nr.7 och bakom den hittar vi ingen mindre än;

MarockoDesign

MarockoDesign är ett litet familjeföretag i Kalmar som säljer marockansk inredning via webben. Med rötter från Marocko vill företaget lyfta in den marockanska värmen i de svenska hemmen och alla produkter är speciellt utvalda för att passa in bland nordisk design.

MarockoDesign ger idag alla er läsare

20 % på valfri sittpuff

med koden

inredningsfrunpuff

De marockanska sittpuffarna är av hög kvalité som är sydda för hand och gjorda av äkta skinn. De är dessutom både bekväma att sitta på och snyggelisnygga att använda sig av i inredningen. Två flugor i en smäll, looove it! Tja, ni känner ju mig vid detta laget. Den marockanska sittpuffen blir ju en solklar ”snälla tomten…..” även för mig.

Så skynda, skynda att beställa! Koden gäller bara idag fram till 24.00. HÄR hittar ni sittpuffar i olika färger.

Happy Marocko-shopping my friends!!!

KRAM

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: