Det där med LUCKA nr.8!

skansen

[lånade bilder]

Alltså.

Då har vi kommit till LUCKA nr.8 i julkalendern och den luckan presenteras i samarbete med

Hotel Skansen Öland

som idag ger alla mina läsare 15% rabattvalfri behandling som bokas idag den 8/12. Behandlingen kan bokas in till och med den 31/12. Uppge Inredningsfrun vid bokning för att erhålla rabatten. Ni hittar allt från kroppsmassage, till ansiktsbehandlingar med produkter från bl.a. Clarins, Decléor och Phytomér, signaturbehandlingar, bryn-och fransfärgning m.m.

Ni behöver alltså boka spa-behandlingen redan idag, men ni kan välja datum fram till sista december i år att lösa in er behandling. Perfekt julklapp, välbehövlig paus i julruschen till dig själv och uppladdning inför nya året. Jag vet, men det blir definitivt en ”kära jultomten…” på denna LUCKA också för min del :D……

Klicka HÄR  för att se vad det finns för härliga behandlingar och klicka HÄR för att komma till bokning.

KRAM

// Inredningsfrun

skansen

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: