Det där med LUCKA nr.9!

bilmark.jpgAlltså.

Bakom LUCKA nr.9 har vi kommit till något som av naturliga själ ligger mig lite varmare om själ och hjärta. Hur jag lever mitt liv på mitt sätt och hur jag lever för att må bra!

Det är paret Susan och Mats Billmark som ni hittar bakom luckan och de är författarduon och som ligger bakom livsstils-böckerna ”Lär dig leva”, ”Dags att må bra. Ni känner säkert igen dem från TV4 soffan där de pratat om stress och utbrändhet och hur det är att leva med det, men framför allt hur man kan vända på livet genom att lära sig att leva!

Så.

Dagens lucka är till alla er som vill behöver värma själ och hjärta i form av vägledande ord och tankar.

Nu kan du köpa Julpaket-erbjudande som inkluderar ;

BOKEN – Lär dig leva 

BOKEN – Dags att må bra

DVD – Föreläsningen: Lär dig leva

CD – Lär dig avslappning

Du får idag FYRA JULKLAPPAR FÖR ENDAST 290 :-🎁 (pris i bokhandel 990 🙂

BESTÄLL DITT JULPAKET redan idag!

Du beställer genom att skicka ett mail med namn och adress till:

erbjudandenuet@gmail.com 

I rubriken skriver du ”inredningsfrun”. Leverans inom en vecka och bifogad faktura i paketet (+40 kr i frakt tillkommer)

NÅGRA RÖSTER OM BÖCKERNA:

”Jag har så mycket hjälp av det ni skriver i era böcker. Jag berättar för mina vänner och arbetskamrater vilken guldgruva det är. Precis allt jag behöver jobba med finns här, liksom alla svar på mina funderingar!” – Helena Persson, Sandviken

”Ett simpelt tack känns futtigt, med det kommer rakt från hjärtat. Ni har med era böcker uträttat mirakel. Känner igen mig i så mycket av det ni berättar och har fått så många nya verktyg att använda!” – Marie Larsson, Ursviken

Fyra fantastiska julklappar som du kan ge bort till nära och kära, eller varför inte behålla någon produkt till dig själv!❤️

Stor julkram från oss
Mats och Susan Billmark❤️

Å ja. Stor julkram från mig med!

KRAM

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: