Det där med LUCKA nr.10 och Maybeauty!

logo-notagline@2x
[samarbete]

Alltså.

Då har vi kommit till andra advent och LUCKA nr.10 i julkalendern. Å till alla er som mailat och frågat om mitt hår och om jag börjat sätta i extensions igen (tom min mor trodde det), tja, här berättar jag strax  ”hemligheten”.

Bakom luckan hittar vi;

MayBeauty

Sedan graviditeten och när jag började amma, har håret varit tråkigt, glanslöst och ”trött”.IMG_7235.JPGJag har i samarbete med Maybeauty fått möjligheten att provat deras hårmask och hårserum i kombination sedan ett par månader tillbaka.

IMG_7243.JPGThe Incredible Hair Mask som för det första känns  väldigt vardags-spa-känsla-lyxig att svänga in håret i, doftar ljuuuvligt och innehåller keratin, arganolja och proteiner som återfuktar håret på djupet och gör det mjukt och lätthanterligt.IMG_7290.JPGHur gör jag då? Jag börjar med att tvätta håret med mitt vanliga schampoo och därefter handdukstorka håret. Sedan sveper jag in håret i hättan med hårmasken och fäster den med den lilla smidiga klisterlappen.IMG_7310.JPGDärefter masserar in innehållet ordentligt och låter verka i 30 minuter (det här är bäääästa delen att bara sitta still och njuuuta i lugn och ro). Sköljer därefter ur masken, kramar in ett par droppar Miracle Hair Serum (se videon nedan), fönar och tadaaaaa – här är mitt numera lena och lättskötta hår!

IMG_7321Å tja….. ni ser ju själva! Håret har återfått sin glans och är betydligt mer lättskött och mjukt! Framför allt märkte jag skillnaden när jag stylade håret för det gick mycket lättare och lockarna blev mycket mer ”studsiga” är vanligt och inte lika tunga. Å som grädden på det berömda moset, doftar håret som om man kommit från frisören precis hela dagen för hårmasken doftar gudomligt ljuvligt!

Moroccan Miracle Hair Serum är en unik blandning av arganolja, mandelolja, olivolja och linfröolja och kraftfulla essentiella fettsyror som är ultralätt och inte fet alls och som dessutom vårdar och tränger in i håret och gör det silkeslent och superblankt. Jag applicerar serumet i topparna på nytvättat, handdukstorkat hår och sedan fönar jag och stylar som vanligt. Dessutom gör serumet att mitt hår torkar snabbare (yeay för en trebarns-mama med noll extratid) som dessutom gör håret lättare att styla. Å jag som aldrig hade håret utsläppt tidigare kan nu svänga min lilla man så lockarna flyger…. lätt överdrift kanske men ni fattar :). Jag diggar mitt hår igen! Looove it! 

För bästa resultat har jag använt produkterna tillsammans. Å resultatet, tja, det talar för sig självt och jag är helt såld!

Så.

Håll i er nu, för nu har ni chansen att ge ert hår den omtanke och kärlek det behöver och är värd. Vid beställning av

Moroccan Miracle Hair Serum och Hair mask idag, får ni hela 30 % rabatt när ni beställer med koden;

 marikahairpackage

Klicka direkt på koden så har rabatten redan dragits av! Bara till att beställa! Å skynda, skynda för erbjudandet är tidsbegränsat!

Happy hair-shopping!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst… Har du frågor kring mitt hår, produkterna eller hur du beställer så lämna en kommentar så svarar jag asap!

IMG_7343.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: