Det där med LUCKA nr.11!

 

IMG_7398.JPG

[samarbete]

Alltså.

Hej å hå vart tar december vägen? Vi har ju redan hunnit komma till LUCKA nr.11 och bakom den döljer sig ingen mindre än Swiss Clinic. Ni som följer mig även på Instgram vet att jag har talat varmt om detta företag tidigare.

För.

Allt som kan få hyn på en ickesovande trebarns-mama, med en icke-sovande bebis, att se mer ”levande” än död ut är bara ett mååååste att prova. Å jag är hooked på Swiss Clinics grejer. Dessutom är deras produkter så lätta att använda att jag kan göra dem fastän kejsaren aldrig sover. Det går på ett kick!

Denna gången har jag testat Swiss Clinics Dry Face Mask som utan kladd ger en snabb återfuktning och det där lilla extra ”glowet” som är guuuuld värt på morgonen efter en icke-sov-natt till.

Hur gör jag då? Jo, medans kejsaren ligger på golvet i badrummet och joddelijoddlar med sitt bästa morgonhumör så tar jag på Face Dry Masken på torrt nytvättat ansikte (den rosa sidan mot huden) och masserar försiktigt. 15 minuter senare tar jag bort masken UTAN att tvätta efteråt.IMG_7436Masken ger fukt och blir bästa primern innan jag sätter på min vanliga make-up. Dessutom är masken återfuktande med anti-age (behövs indeed!!). Dessutom gillar jag att det är en ”torr” mask så inget kladd å grejer, speciellt på morgonen när det ska gå fort!IMG_7493.JPG

IMG_7502.JPGSå här såg kejsaren ut när han såg mig med masken på. Ganska mycket wtf på den minen men, men…… Jag vet. Lite scary ser man allt ut i den men såååååå värt!!!

Å så av med masken och vik i hop den och tillbaka ner i förpackningen och förslut väl. Tadaaaaa! Färdigt!

Face Dry Mast Treatment innehåller tre masker som du kan använda tre gånger om. D.v.s tre masker = nio behandlingar. Woop woop!

Idag får hela 30% på en hel order från Swiss Clinic när du handlar för över 500 kr.  Jamen huuur bra!?! Å dessutom gäller erbjudandet fram till 17 december så du hinner beställa! Klicka HÄR för att komma till Swiss Clinics X-mas shopping med 30% rabatt.

Så.

Bästa starten på veckan kan ju jag tycka. Men jag har ju också börjat dagen med en Dry Face Mask också ;).

KRAM

// Inredningsfrun

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: