Det där med att försöka hitta lugnet!

IMG_6757.JPGAlltså.

Vissa dagar kommer det av sig självt, ibland måste jag nästan febrilt söka och leta efter det å då vet jag vad jag ska plocka fram för ”säkra kort”.
IMG_6744.JPG

Jag talar om lugnet. Att hitta lugnet, i vardagen i allmänhet men i livet i synnerhet.

Å det är där jag måste lägga ner mest tankekraft för annars hamnar jag lätt i gamla hjulspår och tar till dålig strategier som inte gynnar mitt välmående, snarare tvärt om.IMG_6740.JPGNu i juletider, när det fortfarande är becksvart ute och jag tänder adventstjärnorna i fönstret och juleljusen på bordet, njuter av det trygga puttrandet av kaffekokaren och det Nyhetsmorgons välbekanta signaturmelodi. Då känner jag in lugnet. Då har jag liksom gjort allt för att iallafall se till att jag börjar dagen mjukt och lugnt. Ser till att jag skapa de bästa förutsättningarna efter en icke-sovnatt till och iallafall tankar lite energi från kaffe och näringsrik frukost, det först jag gör på dagen.

Det där morgonlugnet är A och O för mig. Jag förbereder så mycket jag bara kan på kvällen innan för att kunna få de där 15 minuternas återhämtning. De är guld värda för mig! Vad gör du för att hitta lugnet under dagen?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst….. Tipstips! Till er som fortfarande inte har hunnit med att beställa Miracle Hair Mask + Miracle Hair Serum kombon, så gäller fortfarande erbjudandet! Klicka HÄR för att beställa och rabatten är redan dragen när du klickar på länken. Jag sitter med veckans andra hårmask på huvudet as we speak. Inte för att håret behöver det för det blir mjukt och skönt lääänge, utan bara för att jag behövde egen-lyxa lite efter en stressig dag. Känna lugnet!

IMG_6755

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: