Det där med LUCKA nr.12!

24993502_1631391260217728_424407884783934647_n.png

[samarbete]

Alltså.

Bakom dagens lucka gömmer sig ett företag som jag faktiskt har fått äran att jobba med både en och två och tre gånger. Ni som följt mig ett tag har sett mig i deras bröllopsmagazin och även annan reklam för detta ambitiösa företag som dessutom blev årets Attling-butik 2017. Jag talar om ingen mindre än

Georges Guld

Butiken finns idag både i Kalmar och i Karlskrona och ägs och drivs av Lars och Marinette som är kreativa entreprenörer ut i fingerspetsarna. Tillsammans med sin proffsiga och härliga personal har butiken fått utmärkelsen ”Årets Attling-butik”. Jamen hur mycket wauwauwau är det inte då det! Grymt jobbat, säger jag!Efva - Bend Over, Ziggy (color).jpgSå.

Bakom LUCKA nr.12 kommer här ett unikt erbjudande bara för er, mina fina läsare.

Vid köp av Attling-smycken (för minst 2000 kr) i butiken i Kalmar eller Karlskrona, får ni Attlings nya parfym ”Kaboom” på köpet (värde 750 kr). Du nämner bara att du vill ha ”erbjudandet från Inredningsfrun”.

Alltså. På riktigt! Jag tror jag smäller av!!! Det blir ju liksom två julklappar i ett! Köp ett smycke till din käresta och behåll parfymen själv. Eller ge bort parfymen och behåll smycket själv…. tja, ni fattar, möjligheternas erbjudande är ju detta guld-erbjudande (sååå vitisigt)

Så.

Ni som nu sitter och tänker ”oh, herre, jag hinner ju inte till butiken idag” kan jag meddela att erbjudandet sträcker sig fram till 13/12. Så, no stress. Du hinner!

Phew! Detta erbjudandet gjorde mig alldeles nipprig! Så… ”kära tomten… i år har jag verkligen varit suuuuuupersnäll…… ”

KRAM

// Inredningsfrungeorges

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: