Det där med att haft Baby-Café och julklappar!

Alltså.

Idag har vi Baby-Caféat på ön, i världens härligaste keramikbutik, fårskinnsfällar på golvet till bebisarna, julgranar, julmusik och gofika med mysigt sällskap. Bästa! Paradisverkstadens Baby-Café talar jag ju om, så klart. Öppet onsdagar 10-14. Tips, tips!!IMG_7869

IMG_7877.JPG

IMG_7880.JPGDock har jag inte sett tillstymmelsen till någon Lucia idag, förutom de sista 30 sekunderna på tv:n när Lucian skred ut ur kyrkan. Förvisso betyder ”ingen Lucia” att den icke-sovande kejsaren gav sin icke-sovande mama lite längre sovmorgon än vanligt. Å vad är väl en ”en-gång-om-året-företeelse” (Lucia) mot en annan (sovmorgon)?! IMG_7836Nåväl.

Hur har ni det med julklapparna? Är ni i fas?? Jag som tyckte att jag hade koll och planerat så bra, inser nu att jag ju har en massa kvar som jag inte hunnit med (läs glömt). Å det paradoxala, precis som varje år, är att jag i år igen sa att ”inga julklappar”….. Jag är sämst i världen på ”inga julklappar”. Alltså totalt världssämst. Jag vill ha alla. ALLA! Helst både att ge och få! Jag älskar julklappar!!! I år tror jag banne mig att jag ska slå på stort och ge mig själv något alldeles extra. Ja, banne mig, det ska jag! Å vad det blir, blir det en klassisk fortsättning följer på……IMG_7843.JPG

IMG_7892

IMG_7842.JPGNu, borsta tanden. Snart, julmagazina i sängen.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst…….. GRATTIS Sofie som vann Jennys ”Baka med godis” med denna motivering; ”Jag och min son har ett gemsensamt intresse,
med förkläde på är vi i vårt esse!
Vi älskar godis och vi älskar att baka,
och det allra bästa är ju att få provsmaka!
Jag är trettio och han är fyra,
men i köket brukar vi tillsammans styra.
Med hjälp av Jennys bok vill vi fortsätta baka,
tills han tröttnar kommer vi att baka kaka efter kaka!! 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att haft Baby-Café och julklappar!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: