Det där med LUCKA nr.13 och Paradis!

5bb8f5dd96ce6442cd55071bf74549
[samarbete]

Alltså.

Vi har nu kommit till Lucia och därmed också LUCKA nr.13 i årets julkalender. Bakom denna luckan hittar vi ett paradis för alls som älskar design, inredning och keramik. Jag kan i stolt samarbete presentera;

Paradisverkstaden

Butiken som har världens vackraste keramik (enligt mig) men är sååå mycket mer än en keramik-butik. Här hittar ni även Muuto, Stackelbergs plädar, Klippans plädar, Sika, Forms soffor, Ox-Denmarqs marmorbord och skinnfåtöljer, GAD gotländska möbler, Fabula mattor, Camicacamina mattor, Afroart, Shepard fårskinn, Watt&Vekes julstjärnor och slingor, Glerups ulltofflor, Chamois dukar, Axlings linnedukar, Växbolins handdukar och linnedukar, Klässbols kuddar mm.mm. Ja, ni fattar. Sååå mycket mer än ”bara” världens vackraste keramik.

Å nu så.

Till alla som går i soff-köpartankar, måsthöver en ny fåtölj eller bord, tja, då ska ni lyssna här;

Jul-erbjudande Öland; Alla som köper en soffa/fåtölj/bord i Ölandsbutiken får ett unik handgjort fat 34-40 cm (värde 1850-3000 kr ) på köpet (gäller så länge soff-/fåtölj-/bordlagret räcker)! Oh herre!!! Möbelköp-sug-deluxe! Dessutom, som kaka på kakan, 30 % på all keramik.

Jul-erbjudande Kalmar; Å alla som har vägarna förbi pop-up-butiken i Baronen Kalmar har idag 30 % på all keramik. Löp å köp. Dessutom utlovas fin, fina inslagna paket av alla julklappar. 

Så.

Sankta lilla Lucia och skynda, skynda! Uppge att ni vill nyttja Inredningsfruns rabatt i kassan när du betalar för att erhålla rabatten.

Nu, frulle. Snart, kolla Lucia-tåg.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: