Det där med LUCKA nr.14!

16996241_619227914943907_6402497450235842092_n.png

Alltså.

Då har vi kommit till LUCKA nr.14 och bakom den gömmer sig ett lokalt företag som ni har fått kika lite på tidigare. Butiken på 300 kvm med mode-inredning-sport på bästa läget i Kalmar! Butiken som ger dig service, kunskap och ett intressant utbud av varor och varumärken! Mötesplatsen som retar alla dina sinnen! Jag pratar ju så klart om

House of Carlander

Butiken som har allt från smycken, inredning, porslin och kläder. Kläder ja, maaassor av kläder. Supersnygga, sköna, trendiga, lyxiga måsthöver kläder till alla julens och nyårets fester och galej.

 

Så.

Bakom luckan gömmer sig idag dessutom 20% rabattETT VALFRITT KLÄDESPLAGG i butiken. Du har massor av märken och klassiker att välja mellan.

IMG_6866.JPG

IMG_6892.JPG

IMG_6868.JPGSå.

Styr nu in GPS på Kaggensgatan 1 i Kalmar och se till att var där mellan 11-18 idag, den 14/12, för erbjudandet gäller enbart under dagen. Anna och Jonas på House of Carlander hälsar dig varmt välkommen! 

Hejja hejja och skynda, skynda. Å shoppa lugnt, men först till kvar :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst…… Du säger i kassan att du vill nyttja ”Inredningsfruns rabatt” i kassan när du betalar.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: